Webwinkel opent sportkledingwinkel met meer dan 50.000 artikelen

Heb je altijd al eens willen voetballen in een shirt van Bayern München, gesigneerd door Arjen Robben? Voor zij die nu een kijkje gaan nemen bij bol.com kan deze droom wel eens werkelijkheid worden. Het collector’s item is namelijk een van de veertien gesigneerde kledingstukken van bekende (oud-)topsporters die geveild worden via bol.com. De opbrengst van de veiling gaat integraal naar Spieren voor Spieren, een stichting die zich inzet voor kinderen met een spierziekte. Met de veiling wordt ook de opening gevierd van de nieuwe bol.com sportkledingwinkel die vandaag live gaat met meer dan 50.000 kledingstukken en schoenen. 

Voor de lancering van de nieuwe sportkledingwinkel heeft bol.com een speciale veiling (bol.com/sportveiling) opgezet waar maar liefst op veertien gesigneerde collectorsitems geboden kan worden. Iedereen die altijd al een kledingstuk van een (oud)topsporter heeft willen bezitten én tegelijk het goede doel wil steunen, kan direct een bod uitbrengen. Bieden kan zo vaak als je wilt en ongeacht of je klant bent bij bol.com of niet. Bovendien vult bol.com het bedrag aan met een donatie van € 10.000,-.

Sportassortiment uitgebreid met kleding en schoenen
In de winkel Sport & Vrije Tijd bij bol.com kon je al terecht voor alles wat je nodig hebt voor je vrijetijdsbesteding en sport. In de winkel zijn onder andere koffers, fietsen, kampeer- en wandelspullen en 20.000 sportartikelen te vinden. Met de toevoeging van kleding en schoenen is het sportassortiment nu nog uitgebreider en kan bol.com zowel de beginnende als professionele sporter alles bieden om te kunnen sporten.
Nederlandse en Belgische klanten kunnen kiezen uit ruim 22.000 schoenen en 28.000 kledingstukken voor kinderen en volwassenen, waaronder shirts, en broeken van bekende merken als adidas, Nike, Asics, Hi-Tec, Nike, Asics, Salomon, Brunotti en Craft.

Jan Huysmans, directeur bij bol.com België is erg enthousiast met de toevoeging van sportkleding. “Klanten hebben de keuze uit meer dan twintig sporten, van voetbal, fitness, fietsen en lopen tot hengel- en wintersport. De indeling op sport en de zoekmogelijkheden per productcategorie helpt bovendien bij een snelle en gemakkelijke vergelijking van de items. Om dit ruim assortiment aan te kunnen bieden, zoekt bol.com de samenwerking met tientallen kleine en grote sportwinkels. Onder andere Topshelf, Plutosport en SkiWebShop verkopen vanaf vandaag al via bol.com.”

Van zwembroek tot wielertenue

Met de uitbreiding van de sportwinkel gaan er heel wat bijzondere sportitems onder de hamer. Het moment bij uitstek dus om een uniek collector’s item van een echte topsporter op de kop te tikken. Naast Arjen Robben schenken ook zwemmer Pieter van den Hoogenband en wielrenner Theo Bos een item. Voor een lijst van alle veertien items kan je een kijkje nemen op bol.com/sportveiling.

Tal van sporters werken mee aan de actie van bol.com voor Spieren voor Spieren. Dankzij donaties kan Spieren voor Spieren investeren in baanbrekend onderzoek naar spierziekten bij kinderen en leuke dagen voor spierzieke kinderen en hun gezin organiseren. Daarnaast heeft de stichting al een paar expertisecentra helpen opzetten om te zorgen voor de beste diagnostiek, behandeling en zorg. Daarin is ook een samenwerking met het Universitair ziekenhuis van Leuven in gang gezet.

sportveiling

 

 

trend_wintersport trend_tennis trend_hardlopen js_sportvrijetijd js_sportkleding csm_actiepagina cms_vrouwen_sportklednig cms_heren_sportschoenen cms_fitnessyoga