Bol.com brengt onder andere topauteurs Pieter Aspe  en Sophie Kinsella thuis bij boekliefhebbers 

Op de Boekenbeurs worden Vlamingen, boeken en auteurs dichter bij elkaar gebracht. Bol.com gaat een stapje verder en brengt Vlaamse én nu ook internationale auteurs thuis bij boekliefhebbers. Ter gelegenheid van de Boekenbeurs kunnen fans vragen stellen tijdens een online ‘meet & greet’ en signeersessie aan internationale kleppers Sophie Kinsella (Confessions of a Shopaholic) en Santa Montefiore (Villa Magdalena, De Dochter van de Imker). Ook met de Vlaamse topauteurs Pieter Aspe, Wim Lybaert, Pascale Naessens en Urbanus organiseert bol.com online signeersessies. Ben je een hobby-moestuinier met een prangende vraag voor Wim Lybaert, of een grapjas die Urbanus eens wil laten lachen? Fans kunnen nu hun kans grijpen via bol.com/boekenbeurs

Met een assortiment van meer dan 6 miljoen boeken en ebooks – Nederlandstalige en internationaal titels – is bol.com ook dit jaar  aanwezig op de Boekenbeurs in Antwerpen. Bol.com wil het boekliefhebbers nog makkelijker maken om in contact te komen met auteurs. Zelfs als je favoriete auteur in het buitenland woont, of als je geen bezoek aan de Boekenbeurs kunt brengen, is het met de online signeersessies mogelijk om topauteurs te ontmoeten en een boek te laten signeren.

Vergeet de lange wachtrijen, en snel moeten doorschuiven. Fans kunnen dankzij bol.com vanuit hun luie zetel hun favoriete auteur online ontmoeten en enkele vragen stellen. Tijdens de online signeersessies voorzien de auteurs – veelal vanaf hun schrijftafel thuis – hun boeken van een persoonlijke boodschap voor de lezer. Bol.com zorgt ervoor dat het boek nadien kosteloos thuis wordt bezorgd.

Jan Huysmans, directeur België bij bol.com: “Digitaal lezen is de afgelopen jaren sterk gegroeid. Zo is 1 op 4 verkochte fictieboeken bij bol.com digitaal. De afgelopen vijf jaar hebben wij veel geïnvesteerd in aanbod en het verbeteren van het gebruiksgemak en de digitale leeservaring. Zo gingen we onlangs een samenwerking aan met producent van e-readers Kobo en zijn we aangesloten bij het branche-initiatief LeesID, waarmee lezers altijd en overal toegang hebben tot hun e-books. Met deze online signeersessies willen we hetzelfde doen: de ervaring verbeteren door je favoriete auteur persoonlijk te ontmoeten op een makkelijke manier, van achter je computer.”

De Antwerpse Boekenbeurs vindt plaats van 31 oktober tot en met 11 november. Registreren voor een online signeersessie kan vanaf 20 oktober via www.bol.com/boekenbeurs. Deelnemende auteurs zijn Pieter Aspe, Urbanus, Wim Lybaert, Pascale Naessens, Sophie Kinsella en Santa Montefiore.

9789022329818 9789022330418 9789022569658 9789401418805 Santa Montefiore_hi_res Sophie Kinsella 1 Sophie Kinsella Urbanus foto